Reizen

ONS AANBOD

VERENIGEND KONINKRIJK

 

Deze vijfdaagse reis is de unieke gelegenheid om je een prins(es) te voelen. We verblijven in een kasteeltje met een grote tuin gelegen in zuidoost Engeland. Het programma bestaat uit een daguitstap naar Londen, een wandeling aan de kust, watervallen, een bezoek aan één van de beste dierentuinen en zoveel meer. Uiteraard staan wij open voor de ideeën die onze medereizigers hebben. Het is natuurlijk hun vakantie en we doen er alles aan om deze onvergetelijk te maken.

 

Info

Datum: 4 tot 8 april 2019

Aantal personen: 7, niet-rolstoel toegankelijk

Aantal begeleiding: 3

Prijs: €720

 

DUITSLAND

 

Naast schnitzel en bratwurst heeft Duitsland ons prachtige natuur te bieden. We verblijven in een honderd jaar oud herenhuis aan de rand van het Ertsgebergte.

Op ons domein kunnen we naar hartenlust gebruik maken van de infra-roodsauna, een pingpongtafel en een air hockey tafel. De verkennen de vele mooie wandelroutes in de buurt en zelfs een daguitstap naar Tsjechië is een mogelijkheid.

 

Info

Datum: 10 tot 14 mei 2019

Aantal personen: 7, niet-rolstoel toegankelijk

Aantal begeleiding: 3

Prijs: €760

 

FRANKRIJK 

 

Dat het bij onze buren fijn vertoeven is weet iedereen. Het spreekwoord luidt niet voor niks ‘als God in Frankrijk’. Met ons eigen verwarmde zwembad staat genieten centraal.

Ons vakantiehuisje is gelegen tussen de vele wijngaarden, lavendel- en zonnebloemvelden. Van typische Franse marktjes tot het bezoeken van kastelen of zelfs een dagje naar de kust. Alles kan tijdens deze reis.

 

Info

Datum: 13 tot 19 juni 2019

Aantal personen: 8, rolstoel toegankelijk

Aantal begeleiding: 3

Prijs: €800

 

SPANJE

 

De zomervakantie sluiten we af in het zuiden van Europa. Het zonnige Carcabuey, tussen Granada en Sevilla wordt de basis voor een week vol plezier. Om een te lange busreis te voorkomen houden we een tussenstop in Andorra waar we dan ook overnachten.

Het strand, de stad, het platteland… Alles is mogelijk zolang we maar kunnen genieten!

 

Info

Datum: 13 tot 22 augustus 2019

Aantal personen: 8, niet-rolstoel toegankelijk

Aantal begeleiding: 3

Prijs: €950

 

Grenzeloosreizen

 

info@grenzeloosreizen.be

 

 

 

 

 

WEBDESIGN BY SAVA