Over ons

OVER ONS

Wij, Jens Vandendoorent en Floor Stalpaert, zijn een jong duo met een passie voor reizen en mensen. Met onze reizen hopen we mensen met een beperking hun eigen grenzen te helpen verleggen. We trekken erop uit met onze minibus en voorzien op onze bestemming activiteiten op maat waar onze medereizigers natuurlijk inspraak in hebben. We proberen steeds te zorgen voor een accommodatie met ‘een extraatje’ zoals een boerderij, een kasteel, een huisje met zwembad of zelfs met een sauna. Onze reizen zijn steeds geschikt voor 6 à 8 personen, ondersteund door 2 à 3 begeleiders. Persoonsgericht werken staat voor ons centraal.

ONZE BEGELEIDERS

Jens Vandendoorent (26j): vaste begeleider

Na een Chirocarrière van 15 jaar, waarvan 4 jaar leiding, begon Jens een opleiding ergotherapie. Hij liep stages in Inkendaal, Zonnestraal en Sint-Augustinus. Zijn werkcarrière begon hij  eveneens in Zonnestraal, Klim VZW en momenteel werkt hij bij vzw de lork.

Hij houdt van reizen, films maken en werken met mensen met een beperking. Dit project biedt voor hem het beste uit deze twee werelden.

Floor Stalpaert (19j): vaste begeleidster

Floor volgde de richting jeugd- en gehadicaptenzorg waar ze de  kans kreeg om stage te lopen in Zonnelied Tollembeek en Inkendaal. Haar vrije momenten vult ze op met vakantiewerk in De Okkernoot, reizen en Chiro. Werken met mensen is haar grootste passie, daarom is ze nu ook bezig met een opleiding Orthopedagogie.

Simon Van Cutsem (26j): vrijwilliger

Simon volgde de opleiding ergotherapie waar hij verschillende stages liep waaronder in de kinderpsychiatrie, PAAZ, geriatrie, revalidatie, een asielcentrum en een buitenlandse stage in een Pools opvangcentrum voor kinderen met het syndroom van Down. Momenteel werkt hij al meer dan drie jaar in Seniorie De Maretak als ergotherapeut en in de rugschool van het Algemeen Ziekenhuis Halle.

Stijn Vandendoorent (27j): vrijwilliger

Stijn begon zijn opleiding verpleegkunde aan de Artevelde  Hogeschool. Hier liep hij stage in onder andere het UZ Gent en AZ Jan Palfijn. Momenteel combineert hij zijn werk in Zonnestraal vzw met de studie Orthopedagogie. Hij heeft ervaring in verschillende leef- en doelgroepen. Hij heropende samen met vrienden een jeugdhuis en heeft een verleden in de Chiro. Mensen kunnen helpen en plezieren staat voor hem centraal.


Grenzeloosreizen

 

info@grenzeloosreizen.be

 

 

 

 

 

WEBDESIGN BY SAVA